Käyttöohje

 

Sulata taikina jääkaapissa pakkauksessaan yön yli tai levitä taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. 45 min, kunnes taikina on riittävän sulanut kaulittavaksi. Taikinan käsiteltävyys on parhaimmillaan jääkaappilämpöisenä (+5 ºC–+8 ºC ). Kauli taikinalevy n. 2–3 mm vahvuiseksi levyksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele muotilla kuvioita taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille, leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla n. 200 ºC n. 5–9 min. Ole tarkkana, piparit palavat helposti.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, sokeri, kasvirasva ja -öljy (palmu, shea, rypsi), siirappi, vesi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini (sis. VEHNÄÄ)), aromit, suola, mausteet (inkivääri, kaneli, neilikka), nostatusaine (E500), väri (beta-karoteeni).

VETEMJÖL, socker, vegetabiliska fetter och oljor (palm, shea, ryps), sirap, vatten, emulgeringsmedel (solroslecitin (innehålla VETE)), aromämnen, salt, kryddor (ingefära, kanel, nejlika), jästningsmedel (E500), färg (betakaroten).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, kananmunaa ja maitotuotteita.

Kan innehålla spår av soja, ägg och mjölkprodukter.

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1626 kJ
energia389 kcal
Rasva14.5 g
josta tyydyttynyttä6.8 g
hiilihydraatit56.9 g
josta sokereita22.9 g
ravintokuitu2.3 g
proteiini6.2 g
suola1.024 g
laktoosi0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon, soveltuu vegaaniruokavalioon.

Säilytys

Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).