Käyttöohje

Ota taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. tunti ennen leivontaa. Voit myös sulattaa taikinan varovasti mikroaaltouunissa 15–30 s (800 W). Painele sulanut taikina piirakkavuokaan, vuokaa ei tarvitse erikseen voidella. Lisää haluttu täyte ja paista 180–200-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 35–40 min täytteestä riippuen.

Ainekset

Laktoositon voi (MAIDOSTA) 25 %, vesi, TÄYSJYVÄRUISJAUHO, VEHNÄJAUHO, TÄYSJYVÄKAURAHIUTALE, siirappi, mallasuute (OHRA, RUIS), suola, VEHNÄKUITU, stabilointiaine (E450), perunatärkkelys, nostatusaine (E500).

Laktosfri smör (av MJÖLK) 25 %, vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL, VETEMJÖL, FULLKORNSHAVREFLINGOR, sirap, maltextrakt (KORN, RÅG), salt, VETEFIBER, stabiliseringsmedel (E450), potatisstärkelse, jäsningsmedel (E500).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä, soijaa ja kananmunaa.

Kan innehålla spår av sesamfrö, soja och ägg.

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1509 kJ
energia361 kcal
Rasva22 g
josta tyydyttynyttä12 g
hiilihydraatit33 g
josta sokereita3.1 g
ravintokuitu6.2 g
proteiini6 g
suola1.212 g
laktoosi0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon, runsaskuituinen.

Säilytys

Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).