
Iso Lehtitaikina 600 g
Myllyn Paras Iso Lehtitaikina on lehtevä kasvimargariinipohjainen taikina.

Myllyn Paras Iso Lehtitaikina on lehtevä kasvimargariinipohjainen taikina.
Sulamisaika noin 1½ tuntia huoneenlämmössä. Sulanut lehtitaikinalevy kaulitaan n. puolta ohuemmaksi. Asetetaan kokonainen kaulittu taikinalevy uunipellille tai leikataan levy sopivan kokoisiksi paloiksi. Lisätään täytteet ja voidellaan halutessa kananmunalla. Paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla: pienempiä leivonnaisia n. 15 min ja isoja levypiirakoita 25–35 min.
Sopii käytettäväksi suolaisiin tai makeisiin leivonnaisiin: levypiirakoihin, pasteijoihin, torttuihin ja leivoksiin, joissa halutaan käyttää taikinapohjana isompaa levyä.
VEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), vesi, suola, aromi, hapettumisenestoaine (L-viinihappo), väri (beta-karoteeni).
VETEMJÖL, vegetabiliskt fett och olja (palm, ryps), vatten, salt, aromämne, antioxidationsmedel (L-vinsyra), färg (betakaroten).
Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa ja maitotuotteita.
Kan innehålla spår av ägg, soja och mjölkprodukter.
100 g | |
---|---|
energia | 1547 kJ |
energia | 373 kcal |
Rasva | 25 g |
josta tyydyttynyttä | 12 g |
hiilihydraatit | 30 g |
josta sokereita | 0.2 g |
ravintokuitu | 2.1 g |
proteiini | 5.7 g |
suola | 0.91 g |
laktoosi | 0 g |
Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päivään, jääkaapin pakasteosassa (n. -6 °C) 7 vrk.
Pakkaus lajitellaan muovinkeräykseen.