Käyttöohje

Sulamisaika noin 1½ tuntia huoneenlämmössä. Sulanut lehtitaikinalevy kaulitaan n. puolta ohuemmaksi. Asetetaan kokonainen kaulittu taikinalevy uunipellille tai leikataan levy sopivan kokoisiksi paloiksi. Lisätään täytteet ja voidellaan halutessa kananmunalla. Paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla: pienempiä leivonnaisia n. 15 min ja isoja levypiirakoita 25–35 min.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), vesi, suola, aromi, hapettumisenestoaine (E334), väri (E160a).

VETEMJÖL, vegetabiliskt fett och olja (palm, ryps), vatten, salt, aromämne, antioxidationsmedel (E334), färg (E160a).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, seesaminsiemeniä, soijaa ja maitotuotteita.

Kan innehålla spår av ägg, sesamfrö, soja och mjölkprodukter.

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1534 kJ
energia370 kcal
Rasva24.4 g
josta tyydyttynyttä11.3 g
hiilihydraatit30.4 g
josta sokereita0.2 g
ravintokuitu2.1 g
proteiini5.8 g
suola0.905 g
laktoosi0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon, sokeriton.

Säilytys

Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkauksen sisäpussi OPP lajitellaan muovikeräykseen ja kotelo kartonkikeräykseen (tai energiajätteeksi).