Käyttöohje

Sulamisaika noin 1½ tuntia huoneenlämmössä. Sulanut lehtitaikinalevy kaulitaan n. puolta ohuemmaksi. Asetetaan kokonainen kaulittu taikinalevy uunipellille tai leikataan levy sopivan kokoisiksi paloiksi. Lisätään täytteet ja voidellaan halutessa kananmunalla. Paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla: pienempiä leivonnaisia n. 15 min ja isoja levypiirakoita 25–35 min.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), vesi, suola, aromi, hapettumisenestoaine (L-viinihappo), väri (beta-karoteeni).

VETEMJÖL, vegetabiliskt fett och olja (palm, ryps), vatten, salt, aromämne, antioxidationsmedel (L-vinsyra), färg (betakaroten).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa ja maitotuotteita.

Kan innehålla spår av ägg, soja och mjölkprodukter.

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1547 kJ
energia373 kcal
Rasva24.9 g
josta tyydyttynyttä11.9 g
hiilihydraatit30.1 g
josta sokereita0.2 g
ravintokuitu2.1 g
proteiini5.7 g
suola0.911 g
laktoosi0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Polypropeenia, voidaan polttaa puun seassa.