Myllyn Paras Torttutaikina on margariinilla leivottu lehtevä taikina makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin. Joulutorttujen lisäksi voit valmistaa taikinalla lehtevät pasteijat suosikkitäytteelläsi.
Taikinalevyt sulatetaan erillään huoneenlämmössä 15 min. Leikataan levyistä leivonnaisia ja täytetään. Voidellaan halutessa munalla. Leivonnaisia paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 min tuotteen koosta riippuen.
VINKKI: Voit paistaa joulutortut myös airfryerissa. Paista 180 asteessa noin 8-10 minuuttia, kunnes joulutortut ovat kypsiä ja niiden pinta on saanut hieman väriä.
Soveltuu parhaiten
Sopii käytettäväksi suolaisiin tai makeisiin leivonnaisiin: piirakoihin, pasteijoihin, torttuihin ja leivoksiin.
Ainekset
VEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), vesi, suola, aromi, hapettumisenestoaine (L-viinihappo), väri (beta-karoteeni).
Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa ja maitotuotteita.
Kan innehålla spår av ägg, soja och mjölkprodukter.
Ravintosisältö
100 g
energia
1569 kJ
energia
375 kcal
rasva
26 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
12 g
hiilihydraatit
30 g
josta sokereita
0,2 g
ravintokuitu
2,0 g
proteiini
5,6 g
suola
0,92 g
laktoosi
<0,01 g
Pakkauksen nettopaino
1 kg
Tuotteen valmiusaste
Raakapakaste
Säilytys
Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päiväykseen.
Näin kierrätät pakkauksen
Pakkauksen sisäpussi lajitellaan muovikeräykseen ja kotelo kartonkikeräykseen.