Kinkkuhyrrät
![Kinkkuhyrrät](/sites/default/files/images/Syksyisetsienihyrr%C3%A4t_Pikkusuolaisethyrr%C3%A4t__8.jpg)
Hyrrät voi valmistaa ajoissa, vaikka 1-2 päivää ennen juhlia.
Saat vaihtelua käyttämällä eri makuisia tuorejuustoja ja kinkkuja, esim. savunmakuinen kinkku sopii hyvin.
Valitse hyrrien täytteet sellaisiksi, mitä vieraat voivat syödä, eli esim. jos tiedät, että juhlissasi on kasvissyöjä, jätä osasta kinkku pois ja laita tilalle vaikka purjosipulia.
Ota taikina ajoissa sulamaan. Hienonna kinkku ja paprika pieniksi kuutioiksi ja sekoita ne tuorejuustoon; voit halutessasi maustaa seosta esim. yrteillä. Kauli Isoa Lehtitaikinalevyä n. puolet leveämmäksi kokoon n. 30 x 40 cm.
Levitä huoneenlämpöinen täyte taikinalevylle. Kääri levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla). Laita rulla sauma alaspäin jääkaappiin n. puoleksi tunniksi.
Leikkaa viilenneestä rullasta n. 1 cm:n paksuisia viipaleita ja laita ne joko sellaisenaan uunipellille tai muffinivuokiin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min kauniin värisiksi.
In reply to Tekstissä mainitaankin, että by Anonymous (not verified)
In reply to Kuvassa niin kauniita mutta by Anonymous (not verified)
In reply to Olihan rulla jäähdytetty by Kuluttajaneuvonta
In reply to Tein näitä tenaville by Anonymous (not verified)