Syntymäpäivät, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, ristiäiset, nimiäiset - juhlia riittää ja hyvät juhlat muistetaan! Tälle sivulle olemme koonneet parhaat reseptit ja vinkit juhlien järjestäjälle.

Juhlien järjestäjän ei tarvitse olla se, joka virittäytyy juhlatunnelmaan vasta jälkeenpäin muiden valokuvia katsellessa. Hyvillä etukäteisjärjestelyillä juhlista pystyy nauttimaan itsekin!

Juhlien järjestäjän muistilista on ehdoton apu, kun suunnittelet juhlia ja kokeneen juhlienjärjestäjän vinkkien avulla ensikertalainenkin oppii, mihin asioihin kannattaa panostaa. 

Perinteinen voileipäkakku on yksi suosituimpia juhlareseptejämme, sillä se on erittäin mehevä ja pystyy upeannäköisenä pitkään. Myös tuulihatut kuuluvat suomalaisten tarjottavien aateliin - kannattaa kurkata tuulihattujen resepti ja aloittaa katsomalla reseptin ohessa oleva ohjevideo, jossa näytetään selkeästi tekovaiheet.

Jos täytekakun tekeminen on sinulle uutta, kannattaa katsoa parhaat vinkit ja hyvä resepti täytekakkupohjan valmistamiseen. Usein juhlien kahvipöydässä on tarjolla muuta kuin perinteinen täytekakku, esimerkiksi ihana marenkinen Brita-kakku tai mango-juustokakku.