Mignon keksit

Mignon cookies
50 min, josta valmisteluaika 15 min

Mignon suklaamunat ovat monille pääsiäisen suosikkisuklaa. Siitä voit leikata ihania täyteläisiä suklaapaloja ja piilottaa cookies-taikinaan. Pyörittele palloiksi ja paista ihaniksi cookies-kekseiksi.

30-50 kpl
225gvoita
3 ½dlvoita
1kananmuna
6dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
1 ½ tlruokasoodaa
1tlvaniljasokeria
2-3 Mignon suklaamunaa

Valmistusohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

  2. Lisää kananmuna hyvin vatkaten.

  3. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.

  4. Paloittele Mignon suklaamunat pieniksi kuutioiksi ja sekoita taikinan joukkoon.

  5. Muotoile pyöreitä kekoja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista korkeintaan 9 pikkuleipää kerrallaan. Huomioi että ne leviävät runsaasti paistuessaan.

  6. Paista 200 asteessa 7-8 minuuttia. Varmista että pinta on vielä hieman vaalea, jotta pikkuleivät ovat myös sisältä meheviä.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)