Suklaa-viipalepikkuleivät

Suklaa-viipalepikkuleivät
n. 25 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa (380 g)
1dlkookoshiutaleita
30gsulaa tummaa suklaata

Valmistusohje

Sulata taikina ja jaa se kahteen osaan. Pyöritä molemmat osat paksuhkoiksi, n. 25 cm pituisiksi taikinatangoiksi leivinpaperille uunipellille. Kierittele tangot kookoshiutaleissa ja paina 1 cm korkuisiksi ja n. 3–4 cm levyisiksi pitkiksi pötköiksi. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 7–10 min. Leikkaa tangot muutaman minuutin kuluttua uunista ottamisen jälkeen terävällä veitsellä vinoiksi suorakaiteiksi. Valuta päälle sulaa suklaata nauhana.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Hei! Voinko tästä taikinasta ottaa muotilla pikkuleipiä, miten se käyttäytyy kaulitessa? Mielessä sukkaasydämet juhlatarjoiluun. Kiittäen Jatta.
Suklaataikinan voi kaulita ohueksi n. 2 mm paksuksi levyksi ja ottaa siitä muotilla sydämiä. Keksit leviävät hieman paistaessa, eivätkä pysy tarkasti muotilla otetussa muodossa. Siten keksit kannattaa laittaa pellille leivinpaperin päälle väljästi. Keksien paistamisessa tulee olla tarkkana, jotta ne eivät pala. Terveisin, Kuluttajaneuvonta