Inspiraatiota ihanan perinteiseen voileipäkakkuun!
Kevään juhlat vaativat arvoisensa kakun. Mitä olisivatkaan ylioppilasjuhlat, valmistujaiset tai keväiset kihlajaiset ilman kunnollista kakkua? Leivo voileipäkakkujen leipä itse Myllyn Paras -jauhoilla. Irrottele ja tee vaihteeksi vaikka pyöreä voileipäkakku! Muistathan, että itse tehtyä leipää pitää kostuttaa kunnolla, koska se imee kosteutta kaupan höttöisiä valmisleipiä enemmän.
Voileipäkakut kannattaa myös täyttää ajoissa ennen juhlia mehevöitymään. Tuikkaa ne yöksi täytteineen jääkaappiin ja kuorruta juhlapäivänä. Näin säästät aikaa.
Lisää sesonkeja ja teemoja
ÄitienpäiväFetaFilotaikinaHalloweenHerukatIsänpäiväItsenäisyyspäiväJouluJouluherkkuja lahjaksiJuhannusJuhlatKalatKorvapuustipäiväKurpitsaLaskiainenLetut ja vohvelitLuonnonyrtitMakaronilaatikkopäivä 7. lokakuutaMansikkaMustikkaMustikkapiirakkapäivä 6.8.OmenaPääsiäinenPaprikaParhaat blinitParsaPastaPerinneruoatPikkujoulutPizzaPorkkanaPuolukkaRaparperiReseptejä torttutaikinastaSadonkorjuuSienetSuolaiset puurotSuomalaisen ruoan päivä 4.9.TexmexTomaattiUusivuosiVadelmaValmistujaisetVappuVegaaniVilliyrtitYstävänpäivä