Feta on suolainen ja hieman hapan juusto, joka on tullut monelle suomalaiselle tutuksi kreikkalaisesta salaatista. Fetaa voi käyttää salaattien lisäksi monipuolisesti kaikessa ruoanlaitossa. Katso tästä inspiraatiota feta-resepteihin niin arkeen kuin juhlaan!
Tiesitkö, että fetaksi saa kutsua ainoastaan Kreikassa lampaan- ja vuohenmaidosta valmistettua juustoa. Muut fetan kaltaiset juustot nimetään meillä Suomessa usein salaattijuustoiksi ja ne on valmistettu lehmänmaidosta. Fetalla on suojattu alkuperänimitys ja aidon fetan tunnistat myös pakkauksen merkinnästä PDO Protected designation of origin.
Lisää sesonkeja ja teemoja
ÄitienpäiväFilotaikinaHalloweenHerukatIsänpäiväItsenäisyyspäiväJouluJouluherkkuja lahjaksiJuhannusJuhlatKalatKorvapuustipäiväKurpitsaLaskiainenLetut ja vohvelitLuonnonyrtitMakaronilaatikkopäivä 7. lokakuutaMansikkaMustikkaMustikkapiirakkapäivä 6.8.OmenaPääsiäinenPaprikaParhaat blinitParsaPastaPerinneruoatPikkujoulutPizzaPorkkanaPuolukkaRaparperiReseptejä torttutaikinastaSadonkorjuuSienetSuolaiset puurotSuomalaisen ruoan päivä 4.9.TexmexTomaattiUusivuosiVadelmaValmistujaisetVappuVegaaniVilliyrtitVoileipäkakutYstävänpäivä