Ohrainen feta-granaattiomenasalaatti

25 min, josta valmisteluaika 15 min
Tämä salaatti on mainio tarjottava milloin tahansa. Ruokaisa salaatti on valmistettu vähistä raaka-aineista ja se maistuu ihastuttavalta tuoreen leivän kanssa tai ihan sellaisenaan. Kokeile!
4 annosta
1 | l | vettä |
1 | kasvisliemikuutio | |
1 ½ | dl | Myllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita |
2 | rkl | rypsiöljyä |
1 | limen mehu | |
200 | g | fetajuustoa |
mustapippuria myllystä | ||
1-2 | dl | granaattiomenan siemeniä (tuore tai pakaste) |
Valmistusohje
-
Mittaa vesi ja murennettu kasvisliemikuutio kattilaan ja kiehauta.
-
Lisää joukkoon rikotut ohrasuurimot ja anna kiehua, kunnes neste haihtuu ja ohrasuurimot ovat kypsiä.
-
Huuhtele ohrasuurimot lävikössä.
-
Laita joukkoon rypsiöljy ja purista sekaan limen mehu.
-
Murusta fetajuusto ja sekoita joukkoon. Rouhi mausteeksi mustapippuria myllystä. Sekoita lopuksi varoen joukkoon tuoreet tai pakastetut granaattiomenan siemenet. Tarkista maku. Tarjoa!
Kommentoi reseptiä