Broileri-ohrasuurimosalaatti

broileri-ohrasuurimosalaatti
1 t , josta valmisteluaika 10 min

Kesällä maistuvat erilaiset ruokaisat salaatit.

Salaatin joukkoon voit lisätä omia suosikkiaineksia tai jättää jotain pois, ihan oman mieltymyksen mukaan.

Esikypsytetty ohrasuurimo on mukavan mieto ja trendikäs raaka-aine. Valmista lounassalaatiksi tai vaikka juhlapöytään.

4 annosta
1lvettä
1tlsuolaa
dlMyllyn Paras esikypsytetty rikottu ohrasuurimo
½ pieni kesäkurpitsa
1punainen paprika
100gherkkusieniä
100gsokeriherneenpalkoja
2sipulia varsineen
3-4 rklrypsi- tai avokadoöljyä
2-3isoa broilerinfileetä
2valkosipulinkynttä
ripaus suolaa tai omia lempimausteita
200-400ghalloumi-juustoa
2-3 limeä tai 1 ½ sitruunaa
(herneenversoja)

Valmistusohje

Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta.

Lisää joukkoon suola ja esikypsytetyt ohrasuurimot.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes ohrasuurimot ovat sopivan kypsiä. Huuhtele.

Leikkaa kesäkurpitsa ja paprika pieniksi suupaloiksi, herkkusienet viipaleiksi tai lohkoiksi ja sokeriherneenpalot ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna sipulit varsineen.

Kuumenna öljy pannulla ja paista kasviksia käännellen, kunnes ovat hieman pehmenneet, mutta vielä kauniin värisiä. Paista broilerinfileet ja hienonnettu valkosipuli kauttaaltaan kypsäksi kuumalla pannulla öljyssä. Mausta suolalla tai muulla mausteella. Leikkaa kypsänä sopiviksi suupaloiksi.

Viipaloi tai kuutioi halloumi-juusto ja paista kuumalla pannulla käännellen, kunnes pinta saa kauniin värin.

Sekoita salaattiainekset keskenään ja purista joukkoon limen tai sitruunan mehu. Tarkista maku ja koristele annos halutessasi herneenversoilla.

Tarjoa kylmänä tai lämpimänä.

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)