Kauraisesta pizzapohjasta valmistat kätevästi pieniä pizzoja. Mikäli haluat pellillisen pizzaa, yhdistä taikinalevyt.

Herkullinen pizza syntyy käyttämällä täytteinä punasipulia, kirsikkatomaatteja, kanafileetä ja fetaa – pizzakastiketta ja juustoraastetta unohtamatta!

Ainekset 4 kpl annosta

dl
valmista pizzakastiketta
2-3
dl
juustoraastetta
1-2
punasipulia
12
kirsikkatomaattia
200
g
kypsää kanafileetä
100
g
fetaa
pizzamaustetta
Pinnalle:
basilikan tai rucolan lehtiä

Ohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen käyttöä. Kauli sulaneita levyjä suuremmiksi, mikäli haluat pizzoihin ohuemman pohjan.

  2. Levitä pohjille pizzakastiketta ja ripottele päälle juustoraaste. Leikkaa kuorittu punasipuli renkaiksi, viipaloi kirsikkatomaatit sekä kypsä kanafilee ja kuutioi feta. Levitä täytteet juustoraasteen päälle.

  3. Ripottele lopuksi pinnalle pizzamaustetta ja paista pizzoja 250 asteessa n. 10 min. Viimeistele basilikalla. 

Resepti:
Myllyn Paras

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

3 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.