Annin Uunissa loihti ihastuttavat Bebe-leivokset, jotka sopivat vaikka äitienpäivänä ilahduttamaan. Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina makea sopii näiden leivosten pohjaksi täydellisesti. Pohjista tulee mureat ja pohjat irtoavat myös helposti vuoasta. Muffinipelti toimii mainosti Bebe-vuokana. Pohjat voi helposti leipoa etukäteen ja täyttää sekä koristella vasta lähempänä juhlia.
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni kuumenemaan 175-asteeseen.
Kaulitse taikina jauhotetulla alustalla levyksi ja ota muotilla tai juomalasilla pyöreitä kiekkoja taikinasta. Painele taikinakiekot kevyesti muffinipellin koloihin.
Paista pohjia uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia, kunnes pohjat ovat kypsiä ja kauniin värisiä. Voit käyttää foliota tai herneitä estämään pohjien reunojen valumista paiston aikana. Itse painelin reunoja takaisin paiston jälkeen, kun taikina on vielä pehmeää.
Mittaa sokeri, vesi ja keltuaiset kattilaan. Kuumenna seosta koko ajan vispilällä sekoitellen (muutama minuutti). Varo kuumentamasta liikaa, ettei keltuainen kokkaroidu. Kun seos on paksuuntunut sopivasti, nosta se jäähtymään, siirrä mielellään pieneen kulhoon.
Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Kun keltuaisseos on jäähtynyt, lisää se voikreemiin vatkaten.
Täytä pohjat täytteellä pienen palettiveitsen avulla ja laita leivokset jääkaappiin kovettumaan.
Valmista kuorrute mittaamalla tomusokeri ja nesteet astiaan. Sekoittele rauhassa. Lisää tarvittaessa hieman vettä, kuorrutuksen koostumus tulee olla hieman napakkaa, jotta se on helppo levittää.
Värjää kuorrutus. Vaaleanpunaiseen kuorrutteeseen riittää pieni tippaelintarvikeväriä.
Levitä kuorrute palettiveitsellä leivosten päälle.
Koristele heti nonparelleilla ja siirrä leivokset jääkaappiin jähmettymään.
VINKKI: Jos et omista palettiveistä, tilalla voi käyttää tavallista veistä, voiveistä tai nuolijaa. Jotain millä täytteen saa hyvin voideltua taikinakuppeihin.