Pinaattiletut keikkuvat vuodesta toiseen rakastetuimpien kouluruokien kärkisijoilla, ja vähintään yhtä suosittuja ovat nakkisämpylät. Tässä ohjeessa supersuosikit kohtaavat.

Ainekset 8 hodaria annosta

6
dl
vettä
voita ja rypsiöljyä paistamiseen
8
pitkää nakkia
paahdettua hot dog -sipulia
sinappia ja ketsuppia

Ohje

  1. Vispaa lettujauhot veteen. Sauvasekoitin hoitaa homman muutamassa sekunnissa. Anna taikinan tekeytyä kymmenen minuuttia.

  2. Paista letut voi-rypsiöljyseoksessa ja laita sivuun odottamaan.

  3. Kuumenna nakit paistinpannulla tai uunissa. Taita letut puolikuun muotoon ja kääräise nakit ohukaisen sisälle.

  4. Tarjoa paahdetun sipulin ja ketsupin sekä sinapin kanssa. 

Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.