Kasvispannarit

Kasvispannarit
uunipellillinen, 6-12 sydäntä koosta riippuen
9dlmaitoa
1psMyllyn Paras Pannukakkujauhoa (300 g)
2rklrypsiöljyä tai voita
1porkkana suikaleina tai raasteena
1punasipuli renkaina
75gparsakaalinkukintoja pieninä paloina
75glehtikaalia suikaleina
100gfeta- tms. juustoa kuutioina
1rklmustapippurirouhetta
1dltuoretta basilikasilppua

Valmistusohje

Vispaa 1 pussi pannukakkujauhoa 9 dl:aan maitoa. Anna turvota kasvisseoksen paistamisen ja uunin lämpenemisen ajan.

Paista kasviksia pannulla öljyssä tai voissa reilun 5 min ajan. Kaada hieman jäähtynyt kasvisseos, feta-juustokuutiot, mustapippurirouhe ja basilikasilppu pannaritaikinan joukkoon.

Kaada taikina reunalliselle uunipellille, joka on vuorattu rasvalla voidellulla leivinpaperilla. Kypsennä 225-asteisen uunin tai 200-asteisen kiertoilmauunin toiseksi alimmalla tasolla kauniin väriseksi n. 25 min ajan.

Ota hieman jäähtyneestä pannarista isolla sydänmuotilla sydämiä. Kasvis-sydänpannarit ovat hyviä sellaisenaan, raikkaan hillokkeen tai salaatin kanssa, aterian alkupalaksi, brunssille, väli- tai iltapalaksi.

VINKKI: Voit leikata pannarin myös normaalisti veitsellä neliöiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Vaikuttaa herkulliselta. Pitääpä kokeilla.