Ruokaisa pannari

Myllyn Paras
4-6:lle
6dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
2-3munaa
½tlsuolaa
Pinnalle:
150-200glämminsavukylkeä
400-500gpakastevihanneksia
1dljuustoraastetta

Valmistusohje

Vatkaa jauhot maidon joukkoon ja anna turvota hetken aikaa.
Leikkaa lämminsavukylki kuutioiksi. Anna pakastevihannesten sulaa tai sulata
niitä hetki mikrossa. Vatkaa munat ja suola pannaritaikinaan ja kaada se
voidellulle tai leivinpaperoidulle uunipannulle. Kypsennä noin 10 minuuttia
225-asteessa uunin keskiosassa.

Ota uunista ja levitä päälle kasvikset, juustoraaste ja
savukylkikuutiot. Työnnä takaisin uuniin ja paista vielä 15-20 minuuttia. Anna
pannarin levähtää hetki ennen leikkaamista. Lisäkkeeksi maistuu raikas vihreä
salaatti tai puolukkasurvos.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

nam nam!
Hienon makuista pannaria. Hyvä resepti.