Ruokaisa pannari

Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

Myllyn Paras
4-6:lle
6dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
2-3munaa
½tlsuolaa
Pinnalle:
150-200glämminsavukylkeä
400-500gpakastevihanneksia
1dljuustoraastetta

Valmistusohje

Vatkaa jauhot maidon joukkoon ja anna turvota hetken aikaa. Leikkaa lämminsavukylki kuutioiksi. Anna pakastevihannesten sulaa tai sulata niitä hetki mikrossa. Vatkaa munat ja suola pannaritaikinaan ja kaada se voidellulle tai leivinpaperoidulle uunipannulle. Kypsennä noin 10 minuuttia 225-asteessa uunin keskiosassa. Ota uunista ja levitä päälle kasvikset, juustoraaste ja savukylkikuutiot. Työnnä takaisin uuniin ja paista vielä 15-20 minuuttia. Anna pannarin levähtää hetki ennen leikkaamista. Lisäkkeeksi maistuu raikas vihreä salaatti tai puolukkasurvos.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

nam nam!
Hienon makuista pannaria. Hyvä resepti.