Pekonipannari

Myllyn Paras
4:lle
½lmaitoa
3munaa
3-4dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1rklsokeria
½tlsuolaa
200gamerikan pekonia
1sipuli
tilkka öljyä

Valmistusohje

Sekoita muuta aineet paitsi pekoni ja sipuli keskenään ja
anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia. Pilko pekoni ja sipuli pieniksi
paloiksi ja paista ruokalusikallinen molempia pannulla öljytilkassa. Kaada päälle
pannaritaikinaa ja paista molemmin puolin. Tarjoa kuumina esim. salaatin tai
puolukkahillon kera.

Pekonipannarin kanssa tarjottavaksi sopii myös kurpitsakeitto.

Resepti:
Resepti kirjasta: Sami Garam + joukko Aku Ankan ystäviä: Pidot Ankkalinnassa, kustantaja Sanoma Magazines

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (10)

Ihana alkusyksyn omenapiirakka! Olen vähentänyt pohjan sokerimäärän 2 dl:aan, toimii. Tästä pitävät lapsetkin!
Aivan ihanaa!
Tämä on napakymppi! Jos meillä leivotaan, niin tätä! Tästä tykkää koko perhe. Itse olen muunnellut reseptiä, vähentämällä rasvaa ja kananmunan määrää ja lisäämällä kanelia taikinaan. Olen myös korvannut vehnäjauhot leseillä ja grahamjauhoilla. Hyvää!
Helppo tehdä nopeasti.Maukasta ja ei kovin rasvaista.Terveellisempi "kahvipulla" kuin pelkästä vehnäjauhosta tehty piiras. On maistunut erittäin hyvin myös vieraille
Hienoa! Terv.Kuluttajaneuvonta
Parasta omenapiirakkaa, mitä olen ikinä maistanut. Kardemumma antaa kivan vivahteen. Juuri uunista otettu piirakka ja vaniljajäätelöä... Ihana rentoutumistuokio teen kanssa.
Hyvä ohje!
Erittäin makoisa piirakka. Kiitokset ohjeesta. t. Leena
Tätini oli leiponut kesällä ja sain maistaa Omenatorttua vielä kun se oli vähän lämmintä. Maku oli taivaallinen ja heti kun ehdin kokeilen reseptiä itsekin!!
Mukava viljainen maku. Hunajan voi korvata sokerilla.