Merellinen Pizzapannari

Merellinen Pizzapannari

Pannaria voi tarjota myös pääruokana ja se voi olla myös suolainen.

Anna taikinan turvota 15-30 min kun uuni lämpenee. Paista sitten pohjaa ensin niin, että pinta hyytyy hieman, mutta ei kypsy ja laita sen jälkeen päälle esivalmistellut täytteet.

Voit muunnella pannaria käyttämällä erilaisia pizzasta tuttuja täytteitä.

noin 6 annosta (á 2 palaa)
Taikina:
6dlmaitoa
4dlMyllyn Paras Pizzajauhoja
3munaa
1tlsuolaa
1rklpizzamaustetta (suolatonta)
Pinnalle:
2sipulia tai 1 purjosipulia viipaleina
(4-5valkosipulinkynttä)
n.300gsavulohisuikaleita
n.300gkatkarapuja
1tlkvalutettua ananasmurskaa
1tlk(400 g) valutettua tomaattimurskaa
1tlsitruunapippuria
1rklpizzamaustetta
2-3dljuustoraastetta (rasvaa 5-15%)

Valmistusohje

Vatkaa maidon joukkoon jauhot, munat, suola sekä pizzamauste ja anna turvota jonkin aikaa. Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipannuun. Paista 225-asteessa uunin keskiosassa n. 10 min, kunnes pinta on vähän hyytynyt.

Ota pannari pois uunista ja levitä päälle sipulirenkaat, savulohisuikaleet sekä katkaravut. Kaada päälle valutettu ananas- ja tomaattimurska tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele pinnalle mausteet ja juustoraaste. Nosta pannari takaisin uuniin ja jatka paistamista n. 20 min, kunnes pannari on kypsä. Tarjoa lämpimänä.

VINKKI: Voit käyttää myös muita mieleisiäsi pizzatäytteitä!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)