Merellinen Pizzapannari

Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

Merellinen Pizzapannari
45 min, josta valmisteluaika 15 min
  • Pannaria voi tarjota myös pääruokana ja se voi olla myös suolainen.
  • Anna taikinan turvota 15-30 min kun uuni lämpenee. 
  • Paista sitten pohjaa ensin niin, että pinta hyytyy hieman, mutta ei kypsy ja laita sen jälkeen päälle esivalmistellut täytteet.
  • Voit muunnella pannaria käyttämällä erilaisia pizzasta tuttuja täytteitä.
noin 6 annosta (á 2 palaa)
Taikina:
6dlmaitoa
4dlMyllyn Paras Pizzajauhoja
3munaa
1tlsuolaa
1rklpizzamaustetta (suolatonta)
Pinnalle:
2sipulia tai 1 purjosipulia viipaleina
(4-5valkosipulinkynttä)
n.300gsavulohisuikaleita
n.300gkatkarapuja
1tlkvalutettua ananasmurskaa
1tlk(400 g) valutettua tomaattimurskaa
1tlsitruunapippuria
1rklpizzamaustetta
2-3dljuustoraastetta (rasvaa 5-15%)

Valmistusohje

Vatkaa maidon joukkoon jauhot, munat, suola sekä pizzamauste ja anna turvota jonkin aikaa. Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipannuun.

Paista 225-asteessa uunin keskiosassa n. 10 min, kunnes pinta on vähän hyytynyt.

Ota pannari pois uunista ja levitä päälle sipulirenkaat, savulohisuikaleet sekä katkaravut. Kaada päälle valutettu ananas- ja tomaattimurska tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele pinnalle mausteet ja juustoraaste.

Nosta pannari takaisin uuniin ja jatka paistamista n. 20 min, kunnes pannari on kypsä. Tarjoa lämpimänä.

VINKKI: Voit käyttää myös muita mieleisiäsi pizzatäytteitä!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)