Pannukakku

Pannukakku
uunipellillinen, 12 isoa palaa
9dlmaitoa
1psMyllyn Paras Pannukakkujauhoa (300 g)
n.2rklmargariinia tai voita

Valmistusohje

Vispaa 1 pussi pannukakkujauhoa 9 dl:aan maitoa. Lisää joukkoon sulatettua margariinia tai voita (tai laita rasva ihan pieninä nokareina pannaritaikinan pinnalle sinne tänne). Anna turvota uunin lämpenemisen ajan. 

Kaada taikina reunalliselle uunipellille, joka on vuorattu rasvalla voidellulla leivinpaperilla. Kypsennä 225-asteisen uunin tai 200-asteisen kiertoilmauunin toiseksi alimmalla tasolla kauniin väriseksi n. 25 min ajan. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä marjojen ja hunajan sekä halutessa kermavaahdon tai vaniljarahkan kanssa.

VINKKI: Pannukakku onnistuu hyvin myös erilaisilla maitojuomilla, esim. manteli- tai kookosmaidolla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Meni aivan pilalle oatly-kauramaidolla, jäi sisältä raa'aksi ja maistui pahalle.