Ruispuuro jauhoista

Ruispuuro jauhoista
1 t , josta valmisteluaika 5 min
4-6:lle
lvettä
4-5dlMyllyn Paras Ruisjauhoja
n. 1tlsuolaa

Valmistusohje

  1. Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan veteen, mausta suolalla. Hauduta puuro miedolla lämmöllä kypsäksi n. 1 tunnin ajan välillä sekoittaen. Tarjoa puuro maidon ja voisilmän kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (19)

Voiko ruisjauhopuuron tehdä uunissa?
Ruisjauhopuuron voi tehdä uunissa. Tällöin vesi tulee kiehauttaa ja lisätä kiehuvaan veteen ruisjauhot vispilällä sekoittaen. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Kuinka kauan ruispuuroa tulee keittää höyrykattilassa?
Keitän haudekeittimellä perheelle hyvää ruispuuroa. Muunnan reseptiä sopivaksi. Puuro tuttu lapsuudesta.
Moikka! Haudutanko kannen alla vai ilman?
Ilman kantta. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Monesti oon tehny Myllyn Paras jauhoista ja hyvää tulee.
Tulee vaan ihan tooosi tönkkiä puuroa.
Kiitos reseptistä, ihana aloittaa päivä ruispuurolla.
Tosi hyvää ja terveellistä.

Pages