Ruispuuro jauhoista

Myllyn Paras
4-6:lle
lvettä
4-5dlMyllyn Paras Ruisjauhoja
n. 1tlsuolaa

Valmistusohje

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan veteen, mausta suolalla.
Hauduta puuro miedolla lämmöllä kypsäksi n. 1 tunnin ajan välillä sekoittaen.
Tarjoa puuro maidon ja voisilmän kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (9)

Kiitos reseptistä, ihana aloittaa päivä ruispuurolla.
Tosi hyvää ja terveellistä.
Ruis ja ohrapuurot, veteen keitettynä ovat ihan huippua, samoin isohiutaleinen kaurapuuro. Puurojen syöntiä lisää ja lapsetkin pääsevät nauttimaan niiden taivaallisesta mausta. Kuka muistaa vielä kuinka hyvää ja makoisantuoksuista on aidossa riidessa kuivaatusta rukiista tehty puuro.
Miksi vatkataan kiehuvaan veteen?? Sekoittakaa jauhot kylmään veteen ja ihmetelkää kuinka nopeasti puuro valmistuu.
Halutessaan jauhot voi myös sekoittaa kylmään veteen. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.
Käytän maitoa veden sijaan.
Oli todella hyvää! Nam!
Hyvää tulee.Pikkulapsille jättäkää suola pois kokonaan.
Ihan tuli lapsuus mieleen ruispuuroa syödessä piiitkästä aikaa. Äiti monesti aamuisin keitteli sitä kun olin pikkutyttö ja tämä puuro oli suurinta herkkuani. Ihana löytää se uudelleen. Täyden kympin arvoinen!