Ruispuuro jauhoista

Ruispuuro jauhoista
1 t , josta valmisteluaika 5 min
4-6:lle
lvettä
4-5dlMyllyn Paras Ruisjauhoja
n. 1tlsuolaa

Valmistusohje

  1. Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan veteen, mausta suolalla. Hauduta puuro miedolla lämmöllä kypsäksi n. 1 tunnin ajan välillä sekoittaen. Tarjoa puuro maidon ja voisilmän kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (23)

Hei! Miksi ruispuuroa pitää keittää tunti? Täällä ruotsissa riittää 10min kaikkien reseptien mukaan. T. Pekka
Kuinka valmistaisin ruispuuron painekattilassa?
Halpa, terveellinen, yksinkertainen, nopea (aktiivinen valmistusaika). Tällaisia reseptejä olisi hyvä näkyä enemmänkin.
Miksi tässäkin reseptissä käsketään vispata jauhot kiehuvaan veteen? Olen aina tottunut sekoittamaan ruisjauhot kylmään veteen, jolloin niihin ei jää kokkareita ja lopputulos on silkin pehmeä.
Voiko ruisjauhopuuron tehdä uunissa?
Ruisjauhopuuron voi tehdä uunissa. Tällöin vesi tulee kiehauttaa ja lisätä kiehuvaan veteen ruisjauhot vispilällä sekoittaen. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Kuinka kauan ruispuuroa tulee keittää höyrykattilassa?
Keitän haudekeittimellä perheelle hyvää ruispuuroa. Muunnan reseptiä sopivaksi. Puuro tuttu lapsuudesta.
Moikka! Haudutanko kannen alla vai ilman?
Ilman kantta. Terveisin, Kuluttajaneuvonta

Pages