Anonymous kirjoitti
20.5.2022 - 20:24

In reply to by Anonymous (not verified)

Kunnolla haudutettu uuniruispuuro valmistuu näin:

Vesi kuumennetaan kattilassa 70 asteiseksi ja ruisjauhot vispataan veteen notkeahkoksi puuroksi.
Kattila laitetaan noin 70 asteiseen uuniin ja aanetaan hautua 2-3 tuntia. Sekoitetaan hautumisen aikana 2-3 kertaa.
70 asteisessa uunissa hautunut puuro otetaan uunista ja puuroon lisätään suola. Jos puuro on liian sakeaa, niin puuroa ohennetaan tarvittaessa kuumalla vedellä.
Puurro laitetaan uunivuokaan. Puuroa paistetaan miedossa noin 120-130 asteisessa uunissa noin 2-3 tuntia.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.