In reply to Halpa, terveellinen, by Anonymous (not verified)
Kunnolla haudutettu uuniruispuuro valmistuu näin:
Vesi kuumennetaan kattilassa 70 asteiseksi ja ruisjauhot vispataan veteen notkeahkoksi puuroksi.
Kattila laitetaan noin 70 asteiseen uuniin ja aanetaan hautua 2-3 tuntia. Sekoitetaan hautumisen aikana 2-3 kertaa.
70 asteisessa uunissa hautunut puuro otetaan uunista ja puuroon lisätään suola. Jos puuro on liian sakeaa, niin puuroa ohennetaan tarvittaessa kuumalla vedellä.
Puurro laitetaan uunivuokaan. Puuroa paistetaan miedossa noin 120-130 asteisessa uunissa noin 2-3 tuntia.
Vesi kuumennetaan kattilassa 70 asteiseksi ja ruisjauhot vispataan veteen notkeahkoksi puuroksi.
Kattila laitetaan noin 70 asteiseen uuniin ja aanetaan hautua 2-3 tuntia. Sekoitetaan hautumisen aikana 2-3 kertaa.
70 asteisessa uunissa hautunut puuro otetaan uunista ja puuroon lisätään suola. Jos puuro on liian sakeaa, niin puuroa ohennetaan tarvittaessa kuumalla vedellä.
Puurro laitetaan uunivuokaan. Puuroa paistetaan miedossa noin 120-130 asteisessa uunissa noin 2-3 tuntia.