Mustikka-ruispuuro

Mustikka-ruispuuro
4:lle
8dlvettä
4dlMyllyn Paras Ruishiutaleita
½-1dlsokeria
3-4dlmustikoita
tlsuolaa)

Valmistusohje

Kiehauta vesi, lisää ruishiutaleet, sokeri ja mustikat ja anna kiehua 3 min. Sekoita välillä. Hauduta hetki miedolla lämmöllä kannen alla ja nauti kuumana tai kylmänä maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Todella ihana puuro. Mustikat ja ruis käyvät hyvin yhteen. Myös terveellinen. Kiva tehdä haudutuskattilassa.
Vaikuttaa hyvältä! Ja vielä terveelliseltä samaan aikaan :D
Helppoa ja todella makoisaa. Maiskis!
hyvää ja maukasta. vaihtelua tavanomaiseen aamupuuroon. kaunis väri saa iloiselle mielelle ja siitä tulee pirteä olo päivälle!
Mustikkoita pitäisi olla enemmän veden määrään. Sokeri voi laitaa jos haluaa ja suolakin voi laitaa jos haluaapi.