Käyttöohje

Ruispuuroa varten kiehautetaan 1 litra vettä tai sokeroitua mehua. Lisätään n. 4 dl Myllyn Paras Ruishiutaleita ja annetaan kypsyä 5 min. Haudutetaan hetki kannen alla. Puuron voi maustaa suolalla.

Käyttökohde

Ruishiutaleet ovat nopeita ja vaivattomia valmistaa puuroksi täyttämään vatsa terveellisesti aamuisin ja iltaisin. Ruishiutaleilla saa maukkautta leivonnaisiin, sämpylöihin, leipiin, rieskoihin sekä jälkiruokiin.

Ainekset

TÄYSJYVÄRUIS.

FULLKORNSRÅG.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(40 g)
DI﹡
energia1400 kJ560 kJ7 %﹡
energia332 kcal133 kcal7 %﹡
Rasva2 g0.8 g1 %﹡
josta tyydyttynyttä0.3 g0.1 g< 1 %﹡
hiilihydraatit60 g24 g9 %﹡
josta sokereita1.3 g0.5 g< 1 %﹡
ravintokuitu17 g6.8 g
proteiini10 g4 g8 %﹡
suola0.002 g0.001 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen (tai energiajätteeseen).