Käyttöohje

Ruispuuroa varten kiehautetaan 1 litra vettä tai sokeroitua mehua. Lisätään n. 4 dl Myllyn Paras Ruishiutaleita ja annetaan kypsyä 5 min. Haudutetaan hetki kannen alla. Puuron voi maustaa suolalla.

Ainekset

TÄYSJYVÄRUIS.

HELKORNSRÅG.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(40 g)
DI﹡
energia1400 kJ560 kJ7 %﹡
energia335 kcal134 kcal7 %﹡
Rasva2 g0.8 g1 %﹡
josta tyydyttynyttä0.3 g0.1 g< 1 %﹡
hiilihydraatit60 g24 g9 %﹡
josta sokereita1.3 g0.5 g< 1 %﹡
ravintokuitu17 g6.8 g
proteiini10 g4 g8 %﹡
suola0.002 g0.001 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen (tai energiajätteeseen).