Ruispuolukkapuuro mikrossa

Ruispuolukkapuuro mikrossa
1:lle
1dlMyllyn Paras Ruishiutaleita
½dlpuolukoita (tai 2-3 rkl puolukkasurvosta)
2-3rklsokeria
2dlvettä
(ripaus suolaa)

Valmistusohje

Mittaa hiutaleet, puolukat, sokeri, (suola) ja neste isolle puurolautaselle. Kypsennä mikroaaltouunin täydellä teholla (800 W) 2-2½ min välillä sekoittaen. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Sekoita valmis puuro tasaiseksi. Nauti maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Lisää tällaisia yksinkertaisia ja hyviä, helppoja ja nopeita aamu/iltareseptejä!
Liian hapanta. Ei kannata laittaa pelkkiä puolukoita vaan puolukkasurvosta sekä nauttia maidon kera.
Nami namia, lapsetkin tykkäsi ja puolukat oli hyvä yhdistelmä kun meillä ei ole niin paljon niitä ollut, mutta ei ole ollut myöskään ruispuuroa. Ja nyt me syömme sitä melkein joka aamu (ei joka sillä muuten siihen kyllästyisi). Kannattaa kokeilla!