Ruiskeksit

25 min, josta valmisteluaika 10 min
uunipellillinen
4 | dl | Myllyn Paras Ruishiutaleita |
2 | dl | Myllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja |
1 | tl | suolaa |
1 | rkl | kuminaa |
2 | dl | hienoa porkkanaraastetta |
2 | dl | maitoa |
100 | g | voita sulatettuna |
Valmistusohje
-
Sekoita ensin kuivat ainekset keskenään kulhossa. Lisää porkkanaraaste, maito ja sula voi. Sekoita sen verran, että taikinasta tulee tasaista.
-
Levitä taikina ohueksi levyksi uunipellille leivinpaperin päälle ja vedä viillot taikinapyörällä 6x6 cm:n neliöiksi. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min siten, että keksit saavat hieman rusehtavaa väriä.
Kommentoi reseptiä