Ruiskeksit

Myllyn Paras
uunipellillinen
4dlMyllyn Paras Ruishiutaleita
2dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
1tlsuolaa
1rklkuminaa
2dlhienoa porkkanaraastetta
2dlmaitoa
100gvoita sulatettuna

Valmistusohje

Sekoita ensin kuivat ainekset keskenään kulhossa. Lisää porkkanaraaste, maito ja sula voi. Sekoita sen verran, että taikinasta tulee tasaista. Levitä taikina ohueksi levyksi uunipellille leivinpaperin päälle ja vedä viillot taikinapyörällä 6x6 cm:n neliöiksi. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min siten, että keksit saavat hieman rusehtavaa väriä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)