Haettu sivustolta 14.12.2024 Ruishiutalepuuro Ruishiutalepuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 8 arviota Anna arviosi 6 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 10 min runsaskuituinen maidoton laktoositon kasvisruokavalio (lakto-ovo) vegaaninen R
Ainekset noin 4:lle annosta 1 l vettä tai sokeroitua mehua 3-4 dl Myllyn Paras Ruishiutaleita (½-1 tl suolaa) Ohje Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä n. 5 min välillä sekoittaen. Anna hautua kannen alla jonkin aikaa. Mausta halutessasi suolalla. Tarjoile sellaisenaan tai maidon ja voisilmän kanssa. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Punaherukka-banaaniruispuuro Kuva Mustikka-ruispuuro Kuva Ruispuuro jauhoista Peruspuurot: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonymous kirjoitti 24.2.2017 - 20:19 Muuten hyvä, mutta voi pois ja joukkoon teelusikallinen pellava-tai oliiviöljyä ja päälle mustikoita. Ei muuta. Vastaa Anonymous kirjoitti 6.1.2017 - 16:02 Oikein hyvä ja laktoositonta vielä. Hyvä, hyvä homma! Vastaa Anonyymi kirjoitti 30.9.2009 - 07:18 Tästä heti aamulla runsas kuituannos ja pikkuisen tuoreita marjoja, niin vatsa kiittää. Vastaa Anonyymi kirjoitti 7.8.2009 - 06:57 Tällä lähtee aamu hyvin käyntiin :) Vastaa Anonyymi kirjoitti 23.7.2009 - 17:43 Perinteistä hyvää.. nam nam. Vastaa Anonyymi kirjoitti 9.9.2007 - 10:32 Hyvää. Vastaa Näytä lisää kommentteja (6)
Anonymous kirjoitti 24.2.2017 - 20:19 Muuten hyvä, mutta voi pois ja joukkoon teelusikallinen pellava-tai oliiviöljyä ja päälle mustikoita. Ei muuta. Vastaa
Anonyymi kirjoitti 30.9.2009 - 07:18 Tästä heti aamulla runsas kuituannos ja pikkuisen tuoreita marjoja, niin vatsa kiittää. Vastaa
Parhaat blinit Uusi Jouluinen juustokakku Uusi Vuohenjuusto & porkkanalaatikko -joulutortut Bataatti-porkkanalaatikko