Ruishiutalepuuro

10 min, josta valmisteluaika 5 min
noin 4:lle
1 | l | vettä tai sokeroitua mehua |
3-4 | dl | Myllyn Paras Ruishiutaleita |
(½-1 | tl | suolaa) |
Valmistusohje
-
Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä n. 5 min välillä sekoittaen. Anna hautua kannen alla jonkin aikaa.
-
Mausta halutessasi suolalla. Tarjoile sellaisenaan tai maidon ja voisilmän kanssa.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (6)
Muuten hyvä, mutta voi pois ja joukkoon teelusikallinen pellava-tai oliiviöljyä ja päälle mustikoita. Ei muuta.
Oikein hyvä ja laktoositonta vielä. Hyvä, hyvä homma!
Tästä heti aamulla runsas kuituannos ja pikkuisen tuoreita marjoja, niin vatsa kiittää.
Tällä lähtee aamu hyvin käyntiin :)
Perinteistä hyvää.. nam nam.
Hyvää.
Kommentoi reseptiä