Ruishiutalepuuro

Ruishiutalepuuro
noin 4:lle
1lvettä tai sokeroitua mehua
3-4dlMyllyn Paras Ruishiutaleita
(½-1tlsuolaa)

Valmistusohje

Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä n. 5 min välillä sekoittaen. Anna hautua kannen alla jonkin aikaa.

Mausta halutessasi suolalla. Tarjoile sellaisenaan tai maidon ja voisilmän kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Muuten hyvä, mutta voi pois ja joukkoon teelusikallinen pellava-tai oliiviöljyä ja päälle mustikoita. Ei muuta.
Oikein hyvä ja laktoositonta vielä. Hyvä, hyvä homma!
Tästä heti aamulla runsas kuituannos ja pikkuisen tuoreita marjoja, niin vatsa kiittää.
Tällä lähtee aamu hyvin käyntiin :)
Perinteistä hyvää.. nam nam.
Hyvää.