Graham mustikkapuuro

Graham mustikkapuuro
10 min, josta valmisteluaika 5 min
4-6:lle
1lvettä
n.2dlMyllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja
n.½lmustikoita
½-1dlsokeria
ripaus suolaa

Valmistusohje

Vispilöi grahamvehnäjauhot kiehuvaan suolaripauksella maustettuun veteen ja hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää mustikat ja hauduta edelleen miedolla lämmöllä 5-8 minuuttia. Mausta sokerilla. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä maidon kera.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (7)

Tosi hyvä puuro! Itse lisäsin n. 1/2 tl kardemummaa lopuksi, suosittelen kokeilemaan. :)
Tuli hyvä mustikkapuuro. Käytin 3dl grahamjauhoja ja keitin 15 min. Sokeria en laita ennenkuin puuro on valmista. Nostan liedeltä kattilan, sitten maustan. Tämä konsti on hyvä, ei puuro pala pohjaan. ter margareta
Tosi makaoisa puuro! Lottakin, 11 kk, maiskutteli puuroa hyvällä ruokahalulla.
Hyvä ohje!
Todella hyvää illalla ja aamulla nautittuna ☺
Maku hyvä, mutta mikähän meni pieleen kun rakenne oli aivan lirua, ennemmin keittoa kuin edes velliä, ei pysynyt lasten lusikassa.
Kiitos iki-ihanasta ohjeesta. Puuro oli tosi hyvää,lapsikin tykkäsi..