Graham mustikkapuuro

10 min, josta valmisteluaika 5 min
4-6:lle
1 | l | vettä |
n.2 | dl | Myllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja |
n.½ | l | mustikoita |
½-1 | dl | sokeria |
ripaus suolaa |
Valmistusohje
-
Vispilöi grahamvehnäjauhot kiehuvaan suolaripauksella maustettuun veteen ja hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia välillä sekoittaen.
-
Lisää mustikat ja hauduta edelleen miedolla lämmöllä 5-8 minuuttia. Mausta sokerilla. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä maidon kera.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (9)
Hyvää ja halpa jälkiruoka. Sopii välipalaksi ja iltapuuroksi. Terveisin mummu 85
Hyvää puuroa. Laitoin makeutuksena hunajaa.
Tosi hyvä puuro! Itse lisäsin n. 1/2 tl kardemummaa lopuksi, suosittelen kokeilemaan. :)
Tuli hyvä mustikkapuuro. Käytin 3dl grahamjauhoja ja keitin 15 min. Sokeria en laita ennenkuin puuro on valmista. Nostan liedeltä kattilan, sitten maustan. Tämä konsti on hyvä, ei puuro pala pohjaan. ter margareta
Tosi makaoisa puuro! Lottakin, 11 kk, maiskutteli puuroa hyvällä ruokahalulla.
Hyvä ohje!
Todella hyvää illalla ja aamulla nautittuna ☺
Kiitos iki-ihanasta ohjeesta. Puuro oli tosi hyvää,lapsikin tykkäsi..
Kommentoi reseptiä