Graham mustikkapuuro

Graham mustikkapuuro
4-6:lle
1lvettä
n.2dlMyllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja
n.½lmustikoita
½-1dlsokeria
ripaus suolaa

Valmistusohje

Vispilöi grahamvehnäjauhot kiehuvaan suolaripauksella maustettuun veteen ja hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia välillä sekoittaen. Lisää mustikat ja hauduta edelleen miedolla lämmöllä 5-8 minuuttia. Mausta sokerilla. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä maidon kera.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Tosi makaoisa puuro! Lottakin, 11 kk, maiskutteli puuroa hyvällä ruokahalulla.
Hyvä ohje!
Todella hyvää illalla ja aamulla nautittuna ☺
Kiitos iki-ihanasta ohjeesta. Puuro oli tosi hyvää,lapsikin tykkäsi..