Tässä reseptissä muffinssitaikinaan käytetään tavallisten ainesosien lisäksi kaurahiutaleita, jogurttia ja valkosuklaata. Jos kaapistasi ei löydy näitä, kannattaa kokeilla klassisia muffinsseja.

Tämä resepti palkittiin Kinuskikissan hiutaletempauksessa vuonna 2015.

Ainekset annosta

Pohja:
2
dl
sokeria
2
munaa
150
g
sulatettua voita
1
dl
jogurttia
2
tl
leivinjauhetta
2
tl
vaniljasokeria
4
dl
vadelmia
100
g
valkosuklaata paloiteltuna
Kuorrutus:
2
prk
mascarpone-juustoa (250 g prk)
5
rkl
tomusokeria (tai oman maun mukaan)
elintarvikeväriä

Ohje

  1. Sekoita keskenään sokeri ja munat. Lisää joukkoon voi, jogurtti ja kuivat aineet, sekoita hyvin. Lisää lopuksi vadelmat ja valkosuklaa, sekoita.
  2. Jaa taikina muffinssivuokiin ja ripottele päälle kaurahiutaleita.
  3. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään, pursota kuorrute jäähtyneiden muffinssien päälle.
Resepti:
Niina Lyhteilä

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.