Ananasmuffinit

Ananasmuffinit
noin 20 kpl
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlsokeria
2tlleivinjauhetta
2tlvaniljasokeria
1dlkermaa
2munaa
100gjuoksevaa margariinia (pullo)
dlananasmurskaa
1dlmantelirouhetta

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit
käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä tällöin
rasva ensin. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200-asteisen uunin
keskitasolla 15-20 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (17)

Ihan superhyvää! Mä tein mun isille synttärilahjaksi, tykkäsi todella paljon. Kiitos todella helposta ja mahtavasta ohjeesta!
Tein mangososeeseen, toimii niinkin! Tosi makeaa vain, mutta suattaapi olla, että tuo mun leipuriapurikin vajaa 2-vee, saattoi roiskia vähän extrasokereitakin kun mun silmä vältti =)
Kokeilin ja totesin hyväksi, vaihdoin vaan ananaksen persikkaan. Ja ensi kerralla kokeilen ananas+ kookoshiutale versiota
Paras.
Laitoin mantelirouheen sijaan desin Myllyn Paras pikakaurahiutaleita:) Tuli kupskat muffinit!
Voiko ananasmurskan sijasta laittaa esimerkiksi tavallisia ananaspaloja?
Kysymys: Voiko kerman korvata maidolla ?
Hei! Kyllä voi korvata. Terv. Kuluttajaneuvonta
Hyviä oli ja helppo tehdä!
Hyvältä maistu, nam!

Pages