Sitruunamuffinit

Sitruunamuffinit
25-30 kpl
3munaa
dlsokeria
dlMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
tlleivinjauhetta
1tlvaniljasokeria
1dlsitruunalimsaa
1sitruunan mehu (+ kuori)
100gvoi- tai margariinisulaa

Valmistusohje

Jos haluat käyttää sitruunankuorta mausteena, pese ensin
sitruuna huolellisesti ja raasta kuori. Aloita sitten taikinan valmistus
vatkaamalla munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe ja vaniljasokeri
vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos vaahtoon vuorotellen nesteiden ja rasvan
kanssa.

Lisää sitruunan raastettu kuori taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200-asteisen uunin
keskitasolla n. 15 min muffinssien koosta riippuen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (12)

Helppo, nopea ja tosi hyvän makuinen! :)
Kaapissa ei ollut karkeita vehnäjauhoja. Laitoin desin kauraleseitä jauhomäärän lisäksi, eikä ollut limppariakaan, laitoin sitruunamehua ja maitoa. 12 kappaletta ihania kuppikakkuja, nam! Kiitos ihanasta reseptistä.
Minun versiossani 150g pehmeää rasvaa ja sokeri vatkataan vaahdoksi, jonka jälkeen 2 kpl munia lisätään joukkoon koko ajan vatkaten. Sen jälkeen kuivat aineet ja 1,5dl maitoa johon on sekoitettu sitruunamehu (puolikas sitruuna riittää) + kuori lisätään vuorotellen sekaan. Limpparia ei laiteta ollenkaan. Muffinsseista tulee Hyperkuohkeita ja ne ovat hyviä vielä päivienkin päästä.
Nää on tosi hyvii! Oon tehny näit jo monesti, koska ihastuin tähän reseptiin.
OMNOM♥
Pitää kokeilla. Näyttää kuvassa hyvältä!
Ihana resepti. Nuo muffinsit teen kanssa = naminami :)
Laitoin sokeria vähemmän enkä limua ollenkaan (tilalle enemmän sitruunan mehua) ja tuli hyviä: ei liian makeita :)
Tuli Todella hyvän makuisia!!!!!!!!!!!!!! Suosittelen kaikille lämpimästi tätä kullan arvoista ohjetta! <3<3
Todella hyviä. pidin hirveästi mausta.

Pages