Kinkku-paprikamuffinit

25 min, josta valmisteluaika 10 min
15-20 kpl
4 | dl | Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja |
2 | tl | leivinjauhetta |
½ | tl | paprikajauhetta |
1 | tl | yrtti- tai valkosipulisuolaa |
1 | rkl | persiljaa tai muuta yrttiä |
100 | g | kinkkukuutioita |
100 | g | paprikaa pieninä kuutioina |
100 | g | juustoraastetta |
2 | dl | kermamaitoa |
2 | munaa | |
½ | dl | öljyä tai juoksevaa rasvaa |
Valmistusohje
-
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet sekaan. Lusikoi taikina muffinssivuokiin tai muffinssipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (31)
Mitä on kermamaito?
Voiko näitä pakastaa jos tekee muutama pv ennen juhlia valmiiksi?
Säilyvätkö nämä miten pitkään huoneenlämmössä?
täytyykö persilja jotenkin hienontaa ja miten täyteen muffinivuokaan muffinitaikinaa saa laittaa?
Voi käyttää kuivattua persiljaa tai tuoretta, joka tulee hienontaa käyttöä varten. Muffinivuoat täytetään hieman yli puolen välin, jotta jää tilaa kohota. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Näihin tuppaa tulemaan himo.. taidan joutuu uudet 20 tekee ennen synttäreitä :D
Hyvä resepti
Pages
- 1
- 2
- 3
- 4
- seuraava ›
- viimeinen »
Kommentoi reseptiä