Kinkku-paprikamuffinit

Kinkku-paprikamuffinit
25 min, josta valmisteluaika 10 min
15-20 kpl
4dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2tlleivinjauhetta
½tlpaprikajauhetta
1tlyrtti- tai valkosipulisuolaa
1rklpersiljaa tai muuta yrttiä
100gkinkkukuutioita
100gpaprikaa pieninä kuutioina
100gjuustoraastetta
2dlkermamaitoa
2munaa
½dlöljyä tai juoksevaa rasvaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet sekaan. Lusikoi taikina muffinssivuokiin tai muffinssipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (23)

Näihin tuppaa tulemaan himo.. taidan joutuu uudet 20 tekee ennen synttäreitä :D
Hyvä resepti
Ehkä tyhmä kysymys,mutta mitä tarkoittaa kermamaito?
Kermamaitoon käytetään puolet maitoa ja puolet kermaa. Voi myös käyttää jompaa kumpaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Itse teeen muffinit gluteenittomaan jauhoon ja laitan jahelihaa ja persikkakuutioita. Onnistuu niinkin.
Todella hyviä tuli, creme fres+kerma sopi hyvin ja metwursti jne.. Tuli kuohkeita, oli kyllä hyvä ja muunneltava ohje. Jauhoina käytin erikoisvehnäjauhoja sekä hiivaleipäjauhoja. Tein kaksinkertaisen annoksen, joten laitoin hieman kermaa ja öljyä enemmän ja näitä tuli 40. t. Päivi
Tuli hyviä myös gluteenittomina kun vaihtoi jauhot ja tsekkasi mausteet ja kinkun että olivat keliakiaa sairastavalle sopivat. Kermaa lisäsin hiukan enemmän, että taikina notkistui.
Ihanan makuisia ja helppo ohje:)
Ihania..
Tein muffineita miehen synttäreille. Tosin varioin: vähensin hiukan paprikaa ja laitoin tilalle aurinkokuivattua tomaattia. Pinnalle hiukan mozzarellaa ja jee, ihania. Ja ylijäämät pakkaseen, vaikka tulee kai syötyä piakkoin.

Pages