Anonyymi kirjoitti
11.2.2010 - 22:35
Reseptiä kannattaa varioida ihan reippaasti. Tavallisten valkoisten jauhojen lisäksi kannattaa käyttää esim. hiivaleipä-, graham- tai sämpyläjauhoja tai leseitä, näin sämpylöihin tulee lisää makua ja rakennetta sekä tervellisiä kuituja. Mausteita kannattaa käyttää rohkeammin. Kaiken juuston voi korvata aurajuustolla, ja juuston ystävien kannattaa käyttää juustoa reilusti. Kinkku korvautuu kivasti esim. pekonilla, salamilla tai meetwurstilla. Kermamaidon sijaan voit luonnollisesti laittaa kermaa tai maitoa tai ranskankermaa tai kermaviiliä tms. Sipuli ja paprika ovat hyviä peruskasviksia tähän reseptiin, mutta muutakin kannattaa kokeilla. Ylijääneet porkkanaraasteet, oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, sienet jne. jne. Ylipäänsä olen laittanut tähän aina mitä kaapissa milloinkin sattuu olemaan, ja aina on tullut hyvää.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.