Kauralastut

Kauralastut
noin 45 kpl
250gvoita
3dlsokeria
3dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
4dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
2tlleivinjauhetta
1dlkevytkermaa

Valmistusohje

Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita vehnäjauhot, kaurahiutaleet ja leivinjauhe keskenään. Lisää ne voi-sokeriseokseen sekä lisää viimeisenä nopeasti sekoittaen kerma. Nostele taikinasta lusikalla nokareita pellille. Jätä nokareiden väliin riittävästi leviämisvaraa. Paista kauralastuja 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna lastujen jäähtyä leivinpaperin päällä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (7)

Hyvää ja helppoa oli! Lisäsin 3 rkl kaakaojauhetta mukaan :)
Helppo ja herkullinen ohje, onnistuu aina!
Ei saa olla maitoa, eli mitä kerman tilalle?
Kerman tilalla voi käyttää esim. kaurapohjaista kerman tyyppistä valmistetta. Maidottomaan versioon myös voi tulee vaihtaa kasvirasvaan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Näyttävät todella hyviltä! Mutta millähän tuon kerman voisi korvata?
Kerman voi korvata esimerkiksi maidolla. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.
Näyttää hyviltä ja maistuvat varmasti myös. Täytyypä kokeilla!