Keltainen herkkupuuro

Keltainen herkkupuuro
noin 4:lle
1lvettä
1tlksäilykepersikoita tai -aprikooseja liemineen
n. ½dlsokeria
n. ½tlmineraalisuolaa (Pan)
dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita

Valmistusohje

Mittaa kattilaan vesi, säilykehedelmät liemineen, sokeri ja suola. Anna kiehahtaa. Ripottele vatkaten sekaan kauramanna ja anna kypsyä 10 minuuttia välillä vispaten niin, että hedelmäpalat hajoavat puuron sekaan. Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Aivan loistava puuro tai jälkiruoka.
Tyrnistä tulee aivan mahtava vispipuuro. Vaahdota niin, että puuro kelluu maidon päällä.