Aprikoosi-mannapuuro

Aprikoosi-mannapuuro
noin 4-7:lle
1lvettä
1tlksäilykeaprikooseja liemineen (n. 400 g)
½dlsokeria
tlsuolaa)
2dlMyllyn Paras Mannasuurimoita
tai Kauramannasuurimoita

Valmistusohje

Kiehauta vesi, säilykeaprikoosit liemineen ja sokeri. Lisää mannasuurimot vatkaten sekaan ja anna kypsyä hiljalleen n. 10 minuuttia. Sekoita välillä. Tarjoile kuumana tai kylmänä. Puuron jäähdyttyä sen voi myös vaahdottaa, jos haluaa siitä vaahtopuuroa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Papaijaa aprikoosin sijaan :)
Pitäisi kokeilla, on niin hyvän näköistä.
Tästä tuli kyllä todella mautonta, edes sokerin lisääminen ei tuonut makua "puuroon".
Ihana