Rapea marjatorttu

Rapea marjatorttu
piirakkavuoallinen, halkaisija 28-30 cm
2dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita
1dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1dlsokeria
1tlleivinjauhetta
1tlvaniljasokeria
100gjuoksevaa margariinia
1muna
1dlmaitoa
Päälle:
3-4dlpuolukoita, vadelmia, lakkoja tai muita marjoja (200 g)
Muruseos:
50gmargariinisulaa
¾dlsokeria
2dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet.
Levitä taikina voidellulle kaura-mannalla leivitetylle piirakkavuoalle. Levitä
marjat tortulle tasaiseksi kerrokseksi ja sen päälle muruseos (sekoita ensin
seoksen aineet keskenään). Paista 200-asteisen uunin keskitasolla puolisen
tuntia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Torttu on todella hyvää! Kannattaa kokeilla :) Itse vähensin hieman sokerin määrää. t. Heli
Hyvä ja helppo!
ihan kätevä
Tämä on tosi helppo, vaikka aloittelijallekin sopiva resepti. Kaiken kukkuraksi oikein hyvää!!