Rapea marjatorttu

45 min, josta valmisteluaika 15 min
piirakkavuoallinen, halkaisija 28-30 cm
2 | dl | Myllyn Paras Kauramannasuurimoita |
1 | dl | Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja |
1 | dl | sokeria |
1 | tl | leivinjauhetta |
1 | tl | vaniljasokeria |
100 | g | juoksevaa margariinia |
1 | muna | |
1 | dl | maitoa |
Päälle: | ||
3-4 | dl | puolukoita, vadelmia, lakkoja tai muita marjoja (200 g) |
Muruseos: | ||
50 | g | margariinisulaa |
¾ | dl | sokeria |
2 | dl | Myllyn Paras Kauramannasuurimoita |
Valmistusohje
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet. Levitä taikina voidellulle kaura-mannalla leivitetylle piirakkavuoalle.
Levitä marjat tortulle tasaiseksi kerrokseksi ja sen päälle muruseos (sekoita ensin seoksen aineet keskenään).
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla puolisen tuntia.
Kommentoi reseptiä