Käyttöohje

Mannapuuroa varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään 1½ dl Myllyn Paras Tumma Mannasuurimoita ja annetaan kiehahtaa uudelleen ja kiehua miedolla lämmöllä 10 min. Mannavelliä varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään ¾ dl Myllyn Paras Tumma Mannasuurimoita. Vispipuuro valmistetaan puuron ohjeella korvaamalla maito melko voimakkaalla sokeroidulla puolukka- tai herukkamehulla. Puuro vatkataan jäähtyneenä kuohkeaksi vaahdoksi.

Ainekset

VEHNÄ.

VETE.

 

Saattaa sisältää pieniä määriä muita viljoja.

Kan innehålla spår av andra sädesslag.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(30 g)
DI﹡
energia1483 kJ444 kJ5 %﹡
energia350 kcal105 kcal5 %﹡
Rasva2 g0.6 g< 1 %﹡
josta tyydyttynyttä0.4 g0.1 g< 1 %﹡
hiilihydraatit69 g20.7 g8 %﹡
josta sokereita0.4 g0.1 g< 1 %﹡
ravintokuitu6.1 g1.8 g
proteiini11 g3.3 g7 %﹡
suola0.01 g0.003 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan paperinkeräykseen (tai energiajätteeseen).