Vaniljainen mustikkamannapuuro

Vaniljainen mustikkamannapuuro
4:lle
1lvettä
4dlmustikoita
dlMyllyn Paras Tumma Mannasuurimoita
½dlsokeria
1tlvaniljasokeria
tlsuolaa

Valmistusohje

Keitä mustikoita vedessä noin 5-10 min. Siivilöi halutessasi marjat pois ja syö ne muuten tai anna marjojen jäädä puuron joukkoon. Jos siivilöit marjat pois, laita mehu takaisin kattilaan ja kiehauta. Vispilöi joukkoon mannasuurimot ja lisää sokeri, vaniljasokeri ja hiven suolaa. Keitä puuroa välillä sekoittaen 10 min. Tarjoile kuumana kylmän maidon tai turkkilaisen jogurtin kera.

VINKKI: Voit tehdä myös herukoilla, puolukoilla tai muilla marjoilla, käytä happamien marjojen kanssa enemmän sokeria.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)