• Maistuva ja runsaskuituinen puuro syntyy suomalaisista Myllyn Paras Kauramannasuurimoista.
  • Halutessasi voit makeuttaa puuroa hunajalla tai sokerilla, määrään vaikuttaa omenoiden happamuus.
  • Voit halutessasi tehdä tummempaa puuroa lisäämällä puuron joukkoon heti nesteen keiton vaiheessa 1-2 dl mustamarja-aroniaa (juuri sitä iso-marjaterttuista marjaa, jota on syksyllä aroniapensaissa).

Ainekset noin 4:lle annosta

½
l
vettä
½
l
omenamehua
3
keskikokoista omenaa
n. ½
dl
sokeria
(n. ½
tl
mineraalisuolaa)

Ohje

  1. Kiehauta vesi ja mehu. Lisää sekaan mannasuurimot vatkaten, omenat kuutioina tai raasteena ja sokeri.

  2. Anna kypsyä hiljalleen n. 10 minuuttia. Sekoita välillä. Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.