Mannavanukas

Mannavanukas

Herkullinen Mannavanukas on helppo ja nopea valmistaa, sekoitat vain aineet keskenään ja kypsennät seoksen uunissa. Tämän herkun voi nauttia lämpimänä tai kylmänä sellaisenaan tai mehukastikkeen kera. 

uunivuoallinen
1lmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
dlMyllyn Paras Mannasuurimoita
1tlsuolaa
3munaa
1dlsokeria
1rklvaniljasokeria
½dlsitruunamehua
dlrusinoita

Valmistusohje

Valmista mannapuuro pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä se. Lisää puuron sekaan muna, sokeri, mausteet ja rusinat. Kaada vanukas voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. ½ tuntia kullankeltaiseksi. Nauti lämpimänä tai kylmänä sellaisenaan tai mehukastikkeen kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Olipas helppo resepti ja niin hyvää! Kiitos jälleen ihanasta reseptistä.
Tää on niin herkkua=)
tämä on todella maukas resepti.
helppo tehdä ja hyvää (varsinkin jonkun hillon kanssa)!
Maukas välipala ja helppo tehdä....suosittelen kokeiltavaksi
tosi hyvää..... kannattaa kokeilla