Mannavanukas

45 min, josta valmisteluaika 10 min
- Herkullinen Mannavanukas on helppo ja nopea valmistaa, sekoitat vain aineet keskenään ja kypsennät seoksen uunissa.
- Tämän herkun voi nauttia lämpimänä tai kylmänä sellaisenaan tai mehukastikkeen kera.
uunivuoallinen
1 | l | maitoa tai laktoositonta maitojuomaa |
1½ | dl | Myllyn Paras Mannasuurimoita |
1 | tl | suolaa |
3 | munaa | |
1 | dl | sokeria |
1 | rkl | vaniljasokeria |
½ | dl | sitruunamehua |
1½ | dl | rusinoita |
Valmistusohje
-
Valmista mannapuuro pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä se. Lisää puuron sekaan muna, sokeri, mausteet ja rusinat.
-
Kaada vanukas voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. ½ tuntia kullankeltaiseksi. Nauti lämpimänä tai kylmänä sellaisenaan tai mehukastikkeen kanssa.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (8)
Minkäkokoiseen pellilliseen ohje riittää?
Mannavanukkaalle on syytä varata vähintää kahden litran vuoka. Laakeammassa vuoassa vanukkaasta tulee ohuempi. Terv. Kuluttajaneuvonta
Olipas helppo resepti ja niin hyvää! Kiitos jälleen ihanasta reseptistä.
Tää on niin herkkua=)
tämä on todella maukas resepti.
helppo tehdä ja hyvää (varsinkin jonkun hillon kanssa)!
Maukas välipala ja helppo tehdä....suosittelen kokeiltavaksi
tosi hyvää..... kannattaa kokeilla
Kommentoi reseptiä