Mannavanukas

Mannavanukas
  • Herkullinen Mannavanukas on helppo ja nopea valmistaa, sekoitat vain aineet keskenään ja kypsennät seoksen uunissa.
  • Tämän herkun voi nauttia lämpimänä tai kylmänä sellaisenaan tai mehukastikkeen kera. 
uunivuoallinen
1lmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
dlMyllyn Paras Mannasuurimoita
1tlsuolaa
3munaa
1dlsokeria
1rklvaniljasokeria
½dlsitruunamehua
dlrusinoita

Valmistusohje

Valmista mannapuuro pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä se. Lisää puuron sekaan muna, sokeri, mausteet ja rusinat.

Kaada vanukas voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. ½ tuntia kullankeltaiseksi. Nauti lämpimänä tai kylmänä sellaisenaan tai mehukastikkeen kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Olipas helppo resepti ja niin hyvää! Kiitos jälleen ihanasta reseptistä.
Tää on niin herkkua=)
tämä on todella maukas resepti.
helppo tehdä ja hyvää (varsinkin jonkun hillon kanssa)!
Maukas välipala ja helppo tehdä....suosittelen kokeiltavaksi
tosi hyvää..... kannattaa kokeilla