Herkullinen Mannavanukas on helppo ja nopea valmistaa, sekoitat vain aineet keskenään ja kypsennät seoksen uunissa.

Tämän herkun voi nauttia lämpimänä tai kylmänä sellaisenaan tai mehukastikkeen kera. 

Ainekset uunivuoallinen annosta

1
l
maitoa tai laktoositonta maitojuomaa
1
tl
suolaa
3
munaa
1
dl
sokeria
1
rkl
vaniljasokeria
½
dl
sitruunamehua
dl
rusinoita

Ohje

  1. Valmista mannapuuro pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä se. Lisää puuron sekaan muna, sokeri, mausteet ja rusinat.

  2. Kaada vanukas voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. ½ tuntia kullankeltaiseksi. Nauti lämpimänä tai kylmänä sellaisenaan tai mehukastikkeen kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.