Yhden kattilan lasagnelevypasta

Yhden kattilan lasagnelevypasta
45 min, josta valmisteluaika 10 min

Onko keittiökaapin perällä avattu lasagnelevypaketti? Tätä reseptiä inspiroi tuo ikuinen jakojäännös. Ruokaisa ja helposti valmistuva yhden kattilan eväs on enemmän pataruoka kuin perinteinen pasta-annos. Ainekset lisätään kypsymisjärjestyksessä ja viimeistellään parmesaanilla. Lihanhimoisille suosittelemme aloittamaan ohjeen käristämällä muutaman hienoksi pilkotun salamisiivun sipulien kanssa.

4-6:lle
3rkloliiviöljyä
4valkosipulinkynttä
1iso sipuli kuutioituna
2porkkanaa
2varsisellerinvartta
1laakerinlehti
1tlkuivattuja chilihiutaleita
rosmariinia
1tlktomaattimurskaa
1tlk/prkvalkopapuja valutettuna
100gMyllyn Paras Lasagnelevyjä murskattuna
2dltuoretta pinaattia revittynä
1dlparmesaania
mustapippuria
persiljaa

Valmistusohje

  1. Kuumenna paistokasari ja lisää oliiviöljy. Kuullota (pinaattisilppu – jos käytät), valkosipuli, sipuli, porkkanat ja selleri mausteiden kanssa pehmeäksi.

  2. Lisää joukkoon tomaattimurska ja anna hautua noin 15 minuuttia.

  3. Lisää esikeitetyt pavut ja murskatut lasagnelevyt. Jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia. Lisää tarvittaessa nestettä (kasvislientä tai vettä).

  4. Viimeistele sekoittamalla pinaatit joukkoon. Ripottele pinnalle parmesaania ja tarjoa heti.

Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)