Käyttöohje

Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja makaronit. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään 7-9 minuuttia. Valutetaan lävikössä. Mikäli makaroni käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.

Käyttökohde

Sopii hyvin lisäkkeeksi sellaisenaan kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi ja paistoksiin sekä keittoihin.

Ainekset

TÄYSJYVÄVEHNÄJAUHO (60 %), VEHNÄJAUHO ja vesi.

FULLKORNSVETEMJÖL (60 %), VETEMJÖL och vatten.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(80 g)
DI﹡
energia1412 kJ1131 kJ14 %﹡
energia337 kcal270 kcal14 %﹡
Rasva2.4 g2 g3 %﹡
josta tyydyttynyttä0.5 g0.4 g2 %﹡
hiilihydraatit61 g49 g19 %﹡
josta sokereita2.7 g2.2 g2 %﹡
ravintokuitu8.2 g6.6 g
proteiini13.1 g10.5 g21 %﹡
suola0.007 g0.006 g< 1 %﹡
rauta3 mg3 mg18 %﹡﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Polypropeenia, pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).