Käyttöohje

Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja makaronit. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään 7-9 minuuttia. Valutetaan lävikössä. Mikäli makaroni käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.

Ainekset

TÄYSJYVÄVEHNÄJAUHO (60 %), VEHNÄJAUHO ja vesi.

FULLKORNSVETEMJÖL (60 %), VETEMJÖL och vatten.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(80 g)
DI﹡
energia1412 kJ1130 kJ14 %﹡
energia338 kcal270 kcal14 %﹡
Rasva2.4 g1.9 g3 %﹡
josta tyydyttynyttä0.5 g0.4 g2 %﹡
hiilihydraatit61 g48.8 g19 %﹡
josta sokereita2.7 g2.2 g2 %﹡
ravintokuitu8 g6.4 g
proteiini13.1 g10.5 g21 %﹡
suola0.007 g0.006 g< 1 %﹡
rauta3 mg3 mg18 %﹡﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Polypropeenia, pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).