Kinkkupasta

Myllyn Paras
4:lle
200-300gjoulu- tai muuta kinkkua
2sipulia tai 1 pss pakastesipulia
2rklrypsiöljyä
1-2tlpaprikajauhetta
1pspakastevihanneksia (esim. herne-maissi-paprika)
2dlpastan keitinlientä
2tlkasvis- tai vasikanfondia tai ½ kuutio murustettuna
1-2tlyrttisekoistusta
(2-3rklpaprika-chilimaustettua kevyttuorejuustoa)
mustapippuria
suolaa
300-400gMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia
tai Täysjyvä Raketti Spagettia
vettä
suolaa

Valmistusohje

Laita pastavesi kiehumaan. Katso vesimäärä ja kypsymisaika
pakkauksesta. Suikaloi kinkku ja kuorittu sipuli. Kuumenna rypsiöljy
paistokasarissa tai paistinpannussa. Lisää sipulit ja kuullota pehmeiksi. Laita
pasta kiehumaan. Sekoita kinkkusuikaleet ja paprikajauhe sipulien joukkoon ja
kuullota hetken aikaa.

Lisää vähän sulaneet pakastevihannekset ja noin 1 dl pastan
keitinlientä, fondi ja yrttisekoitus. Hauduta miedolla lämmöllä kastiketta
muutama minuutti, lisää loput nesteestä ja halutessasi tuorejuusto. Mausta
mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Kaada pastasta vesi pois, valuta se hyvin ja sekoita kastikkeen joukkoon tai tarjoa pasta ja kastike erikseen. Tarjoa nälkäisille
ruokaa odotellessa esim. omenalohkoja ja porkkanasuikaleita.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Täydellistä!!!