Kinkku-juustosalaatti

Kinkku-juustosalaatti
6:lle ruokaisaksi salaatiksi
3dlMyllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia
150gpalvikinkkua tai -kalkkunaa
1maustekurkku
1punainen suippopaprika (150 g)
15cmpurjosipulia
150gjuustoa (savujuusto tai kumina)
2avokadoa
1omena
sitruunamehua
Kastike:
1dloliiviöljyä
¾dlvalkoviini- tai hunajaista viinietikkaa
2rklhunajaa
hiven jauhettua valkopippuria
(2-4valkosipulinkynttä)
1tlyrttisuolaa

Valmistusohje

Keitä 3 dl Täysjyvä Raketti Spagettia ohjeen mukaan, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Suikaloi muut salaatin ainekset, sivele avokado- ja omenasuikaleet sitruunamehulla, jotta ne eivät tummu. Sekoita kaikki aineet kulhossa Täysjyvä Raketti Spagetin kanssa.  Valmista salaatinkastike ja tarkista sen maku mieleiseksi. Sekoita kastike salaatin sekaan ja anna makujen vetäytyä jääkaapissa mielellään vähintään tunnin ajan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Tajosin salaattia suvulle merkkipäivän illanistujaisissa. Hyvin maistui ja kiitoksia sateli. Kolminkertainen annos riitti lähes parillekymmenelle kun lisukkeena oli pieniä karjalanpiirakoita munavoin kera. Salaattikastikkeeksi riittää mielestäni puolitoistakertainen annos.
Erittäin hyvää ja maukasta!