Tzatziki-pastasalaatti

Tzatziki-pastasalaatti
40 min, josta valmisteluaika 10 min

Oivallinen hellepäivän herkku sellaisenaan leivän kera.

4 annosta
300gMyllyn Paras Putkipastaa
2kurkkua
1tlsuolaa
3dlkreikkalaista jogurttia
2valkosipulinkynttä murskana
1rklvalkoviinietikkaa
2rkloliiviöljyä
2rklhienonnettua tilliä
½sitruunan raastettu kuori
suolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta.

  2. Kuori ja viipaloi kurkut.

  3. Sekoita jogurtti, valkosipuli, etikka, öljy, minttu, tilli ja raastettu sitruunankuori kulhossa kastikkeeksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  4. Yhdistä pasta ja kurkut kastikkeeseen. Laita jääkaappiin hetkeksi maustumaan. Tarjoa hieman viileänä.

Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)