
Täysjyvä Raketti Spagetti 350 g
Myllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagetti, lyhyt pätkäspagetti, valmistetaan täysjyvävehnäjauhosta, vehnäjauhosta ja vedestä.


Myllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagetti, lyhyt pätkäspagetti, valmistetaan täysjyvävehnäjauhosta, vehnäjauhosta ja vedestä.
Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja Täysjyvä Raketti Spagetit. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään 5-7 min. Valutetaan lävikössä. Mikäli Täysjyvä Raketti Spagettia käytetään patoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltava.
Kuitupitoinen Täysjyvä Raketti Spagetti tarjoaa runsaskuituisen ja maittavan vaihtoehdon makaroniruokiin. Pätkäspagettia on lasten helpompi syödä. Käytetään sellaisenaan kastikkeen kanssa sekä paistoksiin, salaatteihin ja keittoihin. Täysjyvä Raketti Spagetti on väriltään tavallista Raketti Spagettia tummempaa.
TÄYSJYVÄVEHNÄJAUHO (60 %), VEHNÄJAUHO, vesi.
HELKORNSVETEMJÖL (60 %), VETEMJÖL, vatten.
100 g | Annos (80 g) | DI * | |
---|---|---|---|
energia | 1414 kJ | 1131 kJ | 14 % * |
energia | 334 kcal | 267 kcal | 13 % * |
Rasva | 2.4 g | 1.9 g | 3 % * |
josta tyydyttynyttä | 0.5 g | 0.4 g | 2 % * |
hiilihydraatit | 61 g | 49 g | 19 % * |
josta sokereita | 2.2 g | 1.8 g | 2 % * |
ravintokuitu | 7.8 g | 6.3 g | |
proteiini | 13 g | 10 g | 20 % * |
suola | 0.007 g | 0.006 g | < 1 % * |
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä.
Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).