Tonnikalakastike

Tonnikalakastike
4:lle
Kastike:
2sipulia tai 200 g pakastesipulikuutiota
1-2tlktonnikalaa (150-300 g)
1tlkkermavalmistetta
1tlktomaattimurskaa (400 g)
n.1rklbasilikaa
1tlsitruunapippuria
1tlsuolaa
Lisäksi:

Valmistusohje

Kuullota sipuli pannulla ja lisää muut ainekset pannulle mainitussa järjestyksessä ja anna kuumentua ja hautua sen ajan, kun keität Myllyn Paras pastan kypsäksi.

Resepti:
Kirsti Siitonen, Mikkeli, Paras pastaohje -kilpailun satoa.

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (30)

Nam nam, tuli kyllä todella herkullista!
Suosittelen. Tuli tosi maukasta! Lisäsin vielä valkosipulin kynnen lisämausteeksi.
Kun mieheni ei niin välitä sipulista, niin kokeilin sen tilalle kesäkurpitsaa. Tomattimurskeen sijaan käytin ketsuppia ja sinappia ja lisäsin pari ruokalusikallista sweet chili kastiketta. Tuli muuten taivaallisen hyvää. Miehenikin pyysi et tedään toistekkin :D
Erittäin helppotekoinen ja maukas arkiruoka. Kannattaa kuitenkin valita vain ja ainoastaan ensiluokkaiset raaka-aineet, jolloin maku on parhaimmillaan.
Tosi helppo ja hyvä, maistui 3v pojallekin.
Kokeilun arvoinen resepti, suosittelen lämpimästi:)
Tosi hyvää ja nopea valmistaa!
Helppo ja nopea, ennenkaikkea maukas! Värkit löytyy aina kaapista!
IHANAA! Kysyin siskolta kun se oli tehny spagettia, että haluaako, että teen tonnikalakastiketta. Löysin tän reseptin netistä ja se oli tosi hyvää! Helppo ruoka, jonka osaa tehä tämmönen 12.v tyttökin... ;)
Oli tosi hyvää ja helppo tehdä! Kaikki tykkäsivät. Aion kyllä tehdä tätä uudestaankin!

Pages