Feta-Kirsikkatomaattipasta

Myllyn Paras
2:lle
1rklöljyä
1sipuli
2valkosipulinkynttä
1rskirsikkatomaatteja
1prkfeta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
mustapippuria
150-200g

Valmistusohje

Laita pastavesi kiehumaan ja tarkista valitsemasi pastan
kypsymisaika pakkauksesta. Kuumenna öljy wokissa tai pannussa ja kuullota
silputtu sipuli ja valkosipuli pehmeiksi. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja
pyörittele hetki pannulla.

Sekoita joukkoon valutetut juustokuutiot ja kuumenna kunnes
ne pehmenevät. Rouhaise päälle mustapippuria myllystä. Sekoita kastike kuuman
valutetun pastan joukkoon ja nauti heti.

Resepti:
Marco Bjurström/Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Todella hyvää ja helppoa!
Superhyvää, tarjoan seuraavaksi tätä ruokavierailleni.
Nopea ja kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvä arkiruoka.
Älyttömän hyvää!
Hyvää ja helppoa!
oli todella hyvää! jos tekee annoksen neljälle fetaa riittää ihan hyvin vaikka laittaisi vain yhden purkin.