Feta-Kirsikkatomaattipasta

15 min, josta valmisteluaika 15 min
2:lle
1 | rkl | rypsiöljyä |
1 | sipuli | |
2 | valkosipulinkynttä | |
1 | rs | kirsikkatomaatteja |
1 | prk | feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina |
mustapippuria | ||
150-200 | g | Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia |
Valmistusohje
-
Laita pastavesi kiehumaan ja tarkista valitsemasi pastan kypsymisaika pakkauksesta. Kuumenna öljy wokissa tai pannussa ja kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli pehmeiksi.
-
Lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja pyörittele hetki pannulla. Sekoita joukkoon valutetut juustokuutiot ja kuumenna kunnes ne pehmenevät. Rouhaise päälle mustapippuria myllystä.
-
Sekoita kastike kuuman valutetun pastan joukkoon ja nauti heti.
Kommentoi reseptiä