Feta-Kirsikkatomaattipasta

Myllyn Paras
2:lle
1rklrypsiöljyä
1sipuli
2valkosipulinkynttä
1rskirsikkatomaatteja
1prkfeta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
mustapippuria
150-200gMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia

Valmistusohje

Laita pastavesi kiehumaan ja tarkista valitsemasi pastan kypsymisaika pakkauksesta. Kuumenna öljy wokissa tai pannussa ja kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli pehmeiksi.

Lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja pyörittele hetki pannulla. Sekoita joukkoon valutetut juustokuutiot ja kuumenna kunnes ne pehmenevät. Rouhaise päälle mustapippuria myllystä.

Sekoita kastike kuuman valutetun pastan joukkoon ja nauti heti.

Resepti:
Marco Bjurström/Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Todella hyvää ja helppoa!
Superhyvää, tarjoan seuraavaksi tätä ruokavierailleni.
Nopea ja kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvä arkiruoka.
Älyttömän hyvää!
Hyvää ja helppoa!
oli todella hyvää! jos tekee annoksen neljälle fetaa riittää ihan hyvin vaikka laittaisi vain yhden purkin.